Welkom!

Ik ben Elisabeth Vandorpe, 35 jaar oud. Geboren en getogen in Assebroek (nabij Brugge), waar ik tot op heden nog steeds woon, samen met Brecht en onze 3 kindjes, Alice, Anna en Lucet.

Al van kinds af aan ben ik zot van baby’s en gefascineerd door zwangere buiken. Vroedvrouw worden was dus een logisch gevolg. In 2009 studeerde ik af en ging ik aan de slag in een ziekenhuis, waar ik nog steeds tewerkgesteld ben. Het is een voorrecht om ouders te mogen begeleiden tijdens het meeste intense moment uit hun leven. Ik kan nog steeds geëmotioneerd raken door de verwelkoming van dat nieuwe leven. 

Mama worden was mijn allergrootste droom. Toen ik zwanger bleek van een tweeling zag ik dat volledig zitten. De eerste maanden na hun geboorte was mijn wolk knalroze. Na enkele maanden belandde ik met beide voetjes op de grond toen bleek dat baby’s helemaal niet zo makkelijk waren als ik dacht. We waren niet gezegend met de beste slapers en ik was compleet uitgeput. Ik genoot weinig van de meisjes en telde vooral af naar hun dutjes (of beter gezegd, powernapjes) om zelf te kunnen bijslapen. Toen ze anderhalf waren hoorde ik voor het eerst over het bestaan van een kinderslaapcoach. Ik schakelde hulp in en op 3 dagen tijd verbeterde hun slaapgedrag aanzienlijk.  Nooit gedacht dat ik hen zou bedanken voor ons slaaptekort, maar het wekte een nieuwe passie in mij. Ik volgde zelf de opleiding tot baby-en kinderslaapcoach en hoop hiermee veel gezinnen aan meer slaap te helpen.


Want slaap is ALLES.

Ik volgde de Nieuw-Zeelandse opleiding ’the baby sleep consultant training’. Deze internationale opleiding staat gekend voor zijn holistische aanpak. Bij moeilijke slapers kijken we dus verder dan alleen naar de nachten.

Alle methodes die ik gebruik zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben bewezen nut. Ik respecteer elk gezin in hun opvoedingsstijl en ga voor een zeer persoonlijke aanpak door aan huis langs te komen indien gewenst. Alles kan ook besproken worden via video-call.

Neem zeker een kijkje bij mijn diensten of vul een contactformulier in om kennis te maken.

DSC00935